Afbeelding
Jelke de Jager

60 plus toernooi voor tennissers op het Bildt in St.-Annaparochie: 1 juli!

zaterdag 1 juli 2023 9:15 tot 13:30

Veel 60 plussers vinden zich nog veel te jong om elke dag achter de geraniums te zitten en houden zich jong door in beweging te blijven. De tennissport leent zich daarbij uitstekend voor ouderen. Zowel veel dames als heren zijn nog steeds enthousiast met tennissen bezig. Ook omdat we weten dat in onze omgeving in deze leeftijdscategorie velen bedreven zijn in de tennissport en niet onderdoen voor vele 60 minners organiseert de Bildtse Tennis Club op zaterdag 1 juli een tennistoernooi voor iedereen die 60 jaar is of ouder.
Er wordt gespeeld op het tenniscomplex van B.T.C. in St.-Annaparochie en ieder-een die woont op het Bildt is welkom! Iedereen kan zich individueel opgeven. Er worden drie partijen op tijd gespeeld en elke partij wordt gespeeld met wisselende partners. Het is mogelijk dat heren spelen tegen heren, dames tegen dames, dame/heer tegen dame/heer, heren tegen dame/heer of dames tegen dame/heer. Tussen de partijen wordt voldoende rust ingebouwd. Er is geen maximumleeftijd aan deze partij verbonden!
Vooraf wordt de teamindeling door een commissie bepaald. De commissie probeert bij de indeling de partijen zo spannend mogelijk te laten verlopen. Het programma ziet er als volgt uit: 8.45 uur: inloop met koffie en koek. 9.15 - 13.30 uur : dubbelspel tennis, lunch en prijsuitreiking. Wie hierna nog energie of zin heeft, kan vrij tennissen of padellen.
Opgave bij Jan Beimers : e-mailadres: jarebesi@ziggo.nl of telefoon: 0613415317.
Deelname kost 5 euro incl. koffie/koek en lunch. Het bedrag kan worden gepind in de kantine.
Er kunnen maximaal 40 deelnemers aan het toernooi meedoen.
Opgave t/m vrijdag 23 juni. Hoe eerder de opgave, hoe groter de kans van spelen. Er wordt bij meer opgaven een reservelijst gemaakt.
Welkom en tot ziens op 1 juli!

Het organisatiecomité 60+ van de B.T.C., Jan Beimers en Jaap Jansma

Locatie