Afbeelding

St. Annabuurster blues-rock night

zaterdag 9 december 2023 20:00

In samenwerking met Café Het Bildt organiseert Kien Muziekproducties op 9 december om 20.00 uur een Blues -Rock evenement met topmuzikanten, genaamd St. Annabuurtster Blues-Rock Night. Voor de eerste keer hebben we twee bands bereid gevonden mee te doen voor een avond stampende Blues/Bluesrock.

Doghouse ft. Ruben Hoeke

Doghouse Tenants is een (blues-) rockband uit Noord-Nederland en speelt energieke blues/bluesrock vanuit het hart. Twee gitaristen met een heerlijke vette vintage gitaarsound, een opzwepende ritmesectie met een stevige basriffs en strakke drums en een zanger die met gevoel over hedendaagse dingen zingt. Alle muzikanten hebben reeds stevige roots in de blues-/rockmuziek. De band laat zich inspireren door onder andere Ruben Hoeke, Eelco Gelling, Vitesse en vele anderen.
Tijdens de St. Annabuurtster Blues-Rock Night wordt Doghouse Tenants bijgestaan door Ruben Hoeke. Gistarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds 2004 koerst hij met zijn Ruben Hoeke Band zijn eigen weg en speelde hij met tientallen nationale en internationale muzikanten en in bands als Skelter, JURA, Kennth Harder, Roberto Jackets & The Scooters en Thé Lau & Band.
In 2014 wordt Ruben gekozen door de lezers van het toonaangevende blad ‘De Gistarist’ gekozen als ‘Beste Blues-rock Gitarist Benelux’. In 2015 wordt Ruben onderscheiden met een ‘Dutch Blues Award’.

Fistful Of Dirt (FOD):

Fistful of Dirt vertolkt Southern Rock als geen ander. De band levert een diverse avond live muziek met rollende shuffles en stevige rock ‘from the south’. De klanken van de zompige boemklats-drums en bas, ronkende gitaren en Hammond orgel en vocalen die qua timbre doen denken aan Sass Jordan komen allen recht uit het hart! Rock en Blues waren de paplepels waar deze muzikanten mee groot zijn gebracht.
Tickets: € 12,50 verkrijgbaar via ticketkantoor.nl

Locatie