Afbeelding

Yoga-voorstelling met Maximiliaan Modderman

zaterdag 28 januari 2023 11:00

Van 25 januari tot en met 4 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Deze twee weken staan in het teken van lezen en voorlezen. Elk jaar wordt er een prentenboeken top 10 gemaakt en daarvan wordt er één boek uitgekozen tot hét prentenboek van het jaar. Voor dit jaar is dat Maximiliaan Modderman geeft een feestje! 

In de bibliotheek kun je tijdens de Nationale Voorleesdagen heel veel leuke dingen doen, want wij vieren feest!

In de bieb van St.- Annaparochie ga je op yoga-avontuur met Tineke. Tineke heeft een yoga-voorstelling geschreven gebaseerd op het prentenboek van het jaar. Samen duiken jullie in het boek van Maximiliaan Modderman geeft een feestje. De kinderen hoeven niet stil te zitten tijdens deze voorstelling. Geschikt voor kinderen van 2-6 jaar.

Locatie